Kaardid

Regio sai oma teekonna alguse kaardikirjastajana, mis algselt spetsialiseerus keerukate ja infomahukate kaartide koostamisele. Aja jooksul on meie kaarditoodete valik märkimisväärselt laienenud ning hõlmab nüüd mitmekülgseid võimalusi.

Olgu see siis elegantne raamitud seinakaart, atmosfääri lisav kaardipildiga tapeet või funktsionaalne ruloo – need kõik püüavad pilke nii kodus kui ka kontoris, rikastades ruumi visuaalselt ja praktiliselt. Regio veebipoest leiate mitmekesise valiku kaarte, mis hõlmavad Eestit, Euroopat ning maailma eri piirkondi. Iga kaart on tellitav vastavalt teie eelistustele sobivas mõõdus ja kujunduses. Valik materjale, milles kaarte saab esitada, on lai ning hõlmab võimalusi paberile, tapeedile, rulookangale, PVC-le, KAPA-le ja metallalusele.

Lisaks traditsioonilistele printkaartidele on Regio hakanud valmistama kaarte ka kaasaegsetele platvormidele nagu internetirakendused, GPS-seadmed ja mobiilsed lahendused.

Regio pakub võimalust tellida kaardifaile trükistesse – olgu selleks siis raamatud, brošüürid, voldikkaardid või muu sarnane. Samuti on meil valik, mis sobib veebilehtedel kasutamiseks. Kui tegemist on perioodiliste väljaannetega, on võimalik osta litsents, mis võimaldab samu kaardifaile kasutada mitu korda, pakkudes seeläbi paindlikkust ja mitmekülgsust.